Næstved Skakklub

Velkommen til Næstved Skakklub
- et godt sted at være!!

Vores medlemstal er for øjeblikket er 32 medlemmer, hvoraf 25 er aktive i enten vores klubturneringer eller holdturneringer. Ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd, mand som kvinde. Alle kan være med - og alle ER med!

Vores førstehold spiller i 1. division. 2. holdet i A-rækken i Hovedkredsturneringen.

Så meget som vi ønsker sportslig succes, så er den sociale dimension ikke mindre vigtig i Næstved Skakklub, hvilket vores mindre skaklige sysler som julefrokost, housewarmings og almen fokusering på godt, gedigent kammeratskab vidner om!

Men kig selv ned til os på MANDAG kl. 19.00 i vores lokaler (Bygning 1, som ligger ud mod Grønnegade, lokale 217 ) på Grønnegade Kaserne. Vi glæder os til at hilse på dig !!

Klublokale i gavlen af bygning 1, 1. sal

Kontingentstørrelser

Halvårligt kontingent:

Juniorer:        320 kr.
Seniorer:        550 kr.
Pensionister:  390 kr.

Skak er en billig fritidsbeskæftigelse.

Nyeste kommentarer

26.05 | 07:42

"Lynskak" er en disciplin, der for det meste anvendes, når der skal spilles "hyggeskak".

Det vil du bedre kunne forstå, når du har sat dig mere ind i reglerne

...
15.07 | 11:57
Nyhedsarkiv har modtaget 4