Næstved Skakklub

Velkommen til Næstved Skakklub
- et godt sted at være!!

Vores medlemstal er for øjeblikket er 32 medlemmer, hvoraf 25 er aktive i enten vores klubturneringer eller holdturneringer. Ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd, mand som kvinde. Alle kan være med - og alle ER med!

Vores førstehold spiller i 1. division. 2. holdet i A-rækken i Hovedkredsturneringen.

Så meget som vi ønsker sportslig succes, så er den sociale dimension ikke mindre vigtig i Næstved Skakklub, hvilket vores mindre skaklige sysler som julefrokost, housewarmings og almen fokusering på godt, gedigent kammeratskab vidner om!

Men kig selv ned til os på MANDAG kl. 19.00 i vores lokaler  Spillested: Næstved Bridgecenter, Ærøvej 7 C , 4700 Næstved.

Fra den 16. august åbner Næstved Skakklub om onsdagen fra kl. 19.00 for alle, som har lyst til at prøve at spille skak.

Det kan være, du tidligere har spillet skak, men ikke har haft tid i en periode.

Du behøver ikke at være dygtig til at spille skak, bare du kan reglerne.

Så har du har lyst til at give din hjerne og dig selv, den gave det er at sætte de små grå i gang på en sjov og spændende måde, så kom på onsdag, hvor du kan hyggespille, eller blive undervist i skakspillets mysterier.

Du behøver ikke at deltage i lange turneringer; det vigtigste er, at du synes det er sjovt at spille skak, og at du hygger dig med det.

Tag gerne én med, som du spiller eller måske har tænkt at spille med.

Hvis du  vil spille mere skak, så har klubben spilleaftener om mandagen, hvor der er turneringer af forskellig art.

F.eks. er der Bymesterskab den 14.  og 21. august, hvor alle bare kan komme og være med.

Der er også mulighed for at deltage i klubturneringer og meget andet.

Adressen er:

Grønnegade kaserne.

Bygning 1 gavlen 1. Sal

Ud mod Grønnegade.

4700 Næstved.

Det er gratis at deltage i onsdagsklubben det første halve år.  Herefter betales 100 kr. pr. halvår.

Klublokale i gavlen af bygning 1, 1. sal

Kontingentstørrelser

Halvårligt kontingent:

Juniorer:        320 kr.
Seniorer:        550 kr.
Pensionister:  390 kr.

Skak er en billig fritidsbeskæftigelse.

Nyeste kommentarer

26.05 | 07:42

"Lynskak" er en disciplin, der for det meste anvendes, når der skal spilles "hyggeskak".

Det vil du bedre kunne forstå, når du har sat dig mere ind i reglerne

...
15.07 | 11:57
Nyhedsarkiv har modtaget 4