Intro

Velkommen til Næstved Skakklub
- et godt sted at være!!

Vores medlemstal er for øjeblikket er 40 medlemmer, hvoraf 25 er aktive i enten vores klubturneringer eller holdturneringer. Ung som gammel, høj som lav, tyk som tynd, mand som kvinde. Alle kan være med - og alle ER med!

Vores førstehold spiller i 1. division. 2. holdet i Mesterrækken og 3. holdet i B-rækken i Hovedkredsturneringen.

Så meget som vi ønsker sportslig succes, så er den sociale dimension ikke mindre vigtig i Næstved Skakklub, hvilket vores mindre skaklige sysler som julefrokost, housewarmings og almen fokusering på godt, gedigent kammeratskab vidner om!

Men kig selv ned til os på MANDAG kl. 19.00 i vores lokaler (nr. 119 i Kommandantbygningen) på Grønnegade Kaserne. Vi glæder os til at hilse på dig!!

Divisionsholdet med den tidligere sponsors sweetshirts.

Kontingentstørrelser

Halvårligt kontingent:

Juniorer:        302 kr.
Seniorer:        510 kr.
Pensionister:  350 kr.

Skak er en billig fritidsbeskæftigelse.

Nyeste kommentarer

16.03 | 10:46

Det var da en utrolig opdateret hjemmeside, I har her. Jeg har ikke set noget lignende! Tillykke med den!

...
12.02 | 16:42
Nyhedsarkiv har modtaget 3
21.01 | 15:52